DevNet on ostanut Solteq Oyj:n hosting-asiakkaat

06.07.2017

DevNet on ostanut 6.6.2017 Solteq Oyj:n alaisuudessa toimivan Pardco Group Oy:n hosting-asiakkaat.

DevNetin palvelinsaliin siirtyvien hosting-palveluiden lisäksi kaupan mukana siirtyy Google G Suite -asiakkuudet. Kaupan myötä DevNetin hosting-kanta ja uuden palvelinsalin käyttöaste kasvaa.


Logistiikka 2016 -messut (13.-15.9.)

07.09.2016

Logistiikka 2016 (13.-15.9. Tampere) lähestyy – haemme livedemosta kiinnostuneita kuljetusalan ammattilaisia! Järjestämme osastollamme livedemotilaisuuksia, jossa kerromme kuinka voit tehostaa liiketoimintaasi DevNet DevPro3:n avulla.

Jokaiselle osallistujalle yllätyskassi! Ilmoittaudu livedemotilaisuuksiin tästä:
https://www.devnet.fi/ilmoittautumislomake

Lisäksi arvomme kaikkien messuosastolla yhteystietojen jättäneiden kesken DevNet DevPro3 -toiminnanohjausjärjestelmän.


DevNet on ostanut NetRex Oy:n liiketoiminnan

18.07.2016

DevNet Oy on ostanut lahtelaisen NetRex Oy:n liiketoiminnan 18.7.2016. Liiketoimintakaupan myötä vahvistamme ulkoistuspalveluiden resursseja sekä parannamme palvelua monipuolisemmalla palvelukonseptilla.

Liiketoimintakaupan myötä DevNetin palvelukseen siirtyy kaksi ulkoistuspalveluammattilaista. Ulkoistuspalvelun tiimi kasvaa yhteensä seitsemään henkilöön.

Muutos mahdollistaa jatkosta entistä paremman ja laajemman palvelutarjonnan.


DevNet on ostanut Bowsville Oy:n

17.02.2016

DevNet on ostanut 18.2.2016 jyväskyläläisen Bowsville Oy:n. Yritysoston myötä DevNet kasvattaa hosting-kantaa sekä laajentaa palveluvalikoimaansa. Lisäksi yrityskauppa tulee vahvistamaan DevNetin asemaa Jyväskylässä.

Bowsville Oy on toiminut vuodesta 1998 asti ja on vakiinnuttanut asemaansa hyvin Jyväskylän alueella. Bowsville tunnetaan etenkin kauneudenhoitoalalla eTime-ajanvarausjärjestelmästä ja eKassa-kassajärjestelmästä.

Yritysoston myötä DevNetin palvelukseen siirtyy kolme ohjelmistokehittäjää.


Lahjoitus Päijät-Hämeen keskussairaalalle

26.01.2016

Järjestimme 31.12.2015 hyväntekeväisyyskirpputorin Lahden toimipisteessä ja kaikki kirpputorin tuotto lahjoitettiin PHKS:n lastenosastoille. Lahjoituksia saatiin kasaan yhteensä 3499 €.

Rahaa lahjoittivat

Kirpputoriin yli 50 € summalla osallistuneet

 • Klaus Anteroinen
 • Antti Mäkinen
 • Petri Ivakko
 • Heikki Vickholm
 • Emma Kerilahti
 • PhotoDance Valmela
 • Jari Utriainen
 • Timi Itkonen
 • Anne Andelin
 • Timo Kuosmanen
 • Tiina Myrsky Consulting Oy
 • Juha Oikarinen
 • Kimmo Metso
 • Tuomas Laakso
 • BussiPro Oy

Lisää aiheesta ESS.fi sivustolla

Yritys järjesti kirpputorin - tuotot PÄKSin lastenosastoille

 

Mahtava päivä takana! DevNet keräsi hyväntekeväisyyskirppiksellä rahaa PHKS:n lastenosastoille 3099 € ja lisäksi...

Julkaissut DevNet Oy 26. tammikuuta 2016

DevPro 3 lite -toiminnanohjausjärjestelmä täydentää tilitoimisto Talenomin Online-palveluita

06.05.2015

DevNet on aloittanut yhteistyön tilitoimisto Talenomin kanssa. Talenom on toiminut alalla jo yli neljäkymmentä vuotta, ja tilitoimiston palveluihin kuuluvat kirjanpito, palkanlaskenta, myyntilaskutus, laskujen maksaminen sekä tulosseuranta. Talenom toimii tällä hetkellä 18 paikkakunnalla Suomessa.

DevNetin toiminnanohjausjärjestelmästä DevPro 3:sta kevennetty versio DevPro 3 lite täydentää Talenomin palveluita. DevPro 3 liten ominaisuuksia ovat asiakasrekisteri, varasto- ja tuotehallinta sekä laskutus. Liten myötä Talenomin asiakkaiden laskutus sekä tuote- ja varastohallinta ovat jatkossa ajantasaiset ja kaikki asiat voidaan hoitaa saman järjestelmän alla.  DevPro 3 lite integroidaan Talenomin Online-palveluun, jolloin erillisiä järjestelmiä tai kirjautumisia ei tarvita.

 

Lue lisää:

DevNet DevPro 3 -toiminnanohjausjärjestelmä


Tervetuloa DevNetin kotisivuille

13.01.2015

DevNetin uudet kotisivut on julkaistu! Tutustu, ihmettele ja laita meille kommentteja, mitä mieltä olet uusista kotisivuistamme.

DevNet viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuotta. Seuraa kotisivujamme sekä Facebookia, niin pysyt kärryillä, mitä juhlavuosi tuo tullessaan!