Kymmenen vuotta yritysten IT-kumppanina

9.4.2015 / Heidi Nora-Klemetti, projektipäällikkö

DevNetin perustamisesta on tänä vuonna kulunut kymmenen vuotta. Juhlavuoden avasimme kymmenvuotista taivalta kuvaavalla logolla, joka on suunniteltu DevNetin tuotelogoja kunnioittaen. Kymmenen vuotta olemme palvelleet yritysasiakkaitamme, ja näiden vuosien aikana DevNetin tuoteperhe on kasvanut kattamaan kaikki yritykselle tarpeelliset IT-palvelut ja tuotteet. 

Laadukkaat tuotteet ja palvelut

DevNet panostaa tuotteittensa ja palveluittensa laatuun. Osaa palveluistamme olemme tarjonneet asiakkaillemme koko yrityksen kymmenvuotisen historian ajan. Kehittyvä ala vaatii jatkuvaa uudistumista ja DevNet on onnistunut yhdistämään kokemuksen ja tuotekehityksen, ja pysymään kehityksen kärjessä. Tällä hetkellä panostamme erityisesti asiakaspalveluumme. Tuotteiden laadukkuuden kanssa yhtä tärkeää on palvelumme laatu: emme halua pelkästään tyydyttää asiakkaittemme akuutteja tarpeita, vaan ylittää heidän odotuksensa.

Yhdessä menestyminen

Pitkäjänteisellä työllä ja asiakassuhteisiin panostamalla DevNet on onnistunut voittamaan puolelleen luottamuksen ja tehnyt jo pitkän historian yhdessä useiden asiakkaittensa kanssa. DevNet haluaa auttaa asiakkaansa menestymään tuottamalla asiakkaan tarpeita vastaavia ja liiketoimintaa tukevia tuotteita ja palveluita.

DevNetin yrityskulttuurissa korostetaan yhteen hiileen puhaltamista ja tiimihenkeä. Siksi nostamme usein esille ajatuksen siitä, että DevNet ei ole vain joukko yksilöitä ja yksin puurtajia. Yhteiset tavoitteet ja yhdessä menestyminen ovat asioita, joissa koko henkilöstö on osallisena. Meillä DevNetissä on yhteinen päämäärä, jota varten olemme valmiit tekemään paljon töitä.

Luotettava ja avoin yhteistyökumppani

Haluamme olla asiakkaillemme avoin ja luotettava yhteistyökumppani. DevNetin toiminta perustuu tiiviiseen ja molemmin puolin luottamukselliseen suhteeseen yrityksen ja asiakkaan välillä. DevNetillä työt tehdään niin, että voimme aina seisoa ylpeinä toimintamme ja tekojemme takana. Haluamme ansaita asiakkaittemme luottamuksen ja pidämme sitä arvossa.
DevNet on ihmisläheinen, avoimuutta puolustava yritys, joka kuuntelee ja keskustelee asiakkaittensa kanssa. Näemme asiakkaat yksilöinä ja haluamme vastata asiakkaan todellisiin tarpeisiin ja ongelmiin. Iloitsemme onnistumisista avoimesti, mutta emme piilottele epäonnistumisia, vaan otamme opiksemme ja ensi kerralla teemme asiat entistä paremmin.

Kymmenen vuotta tulevaa

Suunnitelmallisuudella ja omista arvoistaan kiinni pitämällä DevNet jatkaa taivaltaan. Yrityksen tavoitteena on laajentaa toiminta kattamaan koko Suomen. Ja senhän me vielä teemme!