Ohjelmistototeutukset

DevNet on tehnyt jo sadoille asiakkailleen laadukkaita ja persoonallisia kotisivuja. Valmiit sivut suosittelemme liitettäväksi Wordpress-julkaisujärjestelmään, jonka avulla sivuston päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Tai ehkä haluat siirtää osan myynnistäsi nettiin? Verkkokauppa on kustannustehokas myyntikanava, joka mahdollistaa myynninedistämisen hyvillä työkaluilla. Markkinointia sujuvoittamaan tarjoamme Newsletteriä, joka mahdollistaa samanaikaisen viestin lähettämisen tuhansille asiakkaillesi. Tutustu myös uudenlaiseen markkinoinnin ja tiedottemisen välineeseen, inforuutujärjestelmään. DevNetin inforuutujärjestelmällä saat viestisi perille. Koko liiketoiminnan avuksi tarjoamme DevNetin toiminnanohjausjärjestelmää DevPro 3:a, joka toteutetaan aina asiakkaan lähtökohdista tukemaan yritystoiminnan eri osa-alueita.

Pilvipalvelut

DevNetin pilvipalvelut sopivat erimittaisiin tarpeisiin. Webhotellit mahdollistavat yrityksen omilla verkkotunnuksilla toimivat sähköpostit ja kotisivut. DevNetin palvelinhotelli on monipuolinen ja vaivaton ratkaisu tietojärjestelmien hallintaan. DevNet eFiles takaa ajantasaisien ja varmuuskopioitujen tiedostojen käytön ajasta ja paikasta riippumatta.

Ulkoistuspalvelut ja laitteet

IT-toimintojen ulkoistaminen parantaa yrityksen keskittymistä ydinliiketoimintaansa. DevNet hallitsee kokonaisia tietotekniikan osa-alueita laitetoimituksista huoltoon ja järjestelmien valvontaan. Turvallisuutta tuo DevNet Backup -varmuuskopiointi, joka on vaivaton tapa huolehtia työasemille ja palvelimille tallennetuista tiedostoista. DevNet tunnetaan myös tietotekniikkaan pohjautuvan videovalvonnan edelläkävijänä. Me nostamme turvallisuusvalvontasi uudelle tasolle.