DevNet inforuutujärjestelmä

Inforuutu on nykyaikainen ratkaisu tiedotteiden tai mainosten esittämiseen. Ruudun voi sijoittaa sisälle, ulos tai liikkuviin kohteisiin, ja näytön koko voi olla lähes mikä vain alkaen 19-tuumaisesta ylöspäin. Inforuutujärjestelmällä esität kiinnostavia mainoksia ja tiedotteita, jotka eivät jää huomaamatta. Järjestelmällä voi näyttää kuvia, videoita ja uutisvirtaa.

Inforuutujärjestelmän sisältöä hallitaan helpolla DevNetin järjestelmällä. Muokkaaminen ja päivittäminen käy nopeasti web-selaimeen avattavan sisällönhallintaohjelman avulla, ja jokainen inforuutu on yksittäin hallittavissa. Järjestelmä on vikasietoinen, eikä se keskeytä mainosten ja tiedotteiden näyttämistä esimerkiksi hetkellisten internetkatkosten aikana.

Miten järjestelmä toimii?

Inforuutua varten DevNet toimittaa mini-PC:n ja asiakkaan haluaman näytön oheistarvikkeineen sekä asentaa ne sopimuksen mukaan. Näytön voi sijoittaa seinälle tai sille tarkoitettuun näyttöjalkaan. Mini-PC:n ottaa internetin kautta yhteyden DevNetin palvelimelle, josta se lukee ja siirtää tiedot ruudulle. Tämä siirto voidaan ajastaa tapahtumaan asiakkaan toiveiden mukaan. 

Inforuutujärjestelmä, ständit, Digital Signage