Kotisivut ja julkaisujärjestelmä

Kotisivut ovat nykyisin tärkeä ja näkyvä osa liiketoimintaa. DevNet on tehnyt persoonallisia ja laadukkaita kotisivuja jo sadoille yrityksille. Sivustojen toteutuksissa painotetaan selkeyttä, visuaalista ulkoasua ja toiminnallisuutta.

Kotisivujen suunnittelussa huomioidaan yrityksen ulkoinen ilme ja asiakkaan toiveet. Tarvittaessa koko projekti hoidetaan alusta loppuun teksteistä valokuviin ja virtuaalisiin kohde-esittelyihin.

Helposti päivitettävissä

Valmiit kotisivut suositellaan liitettäväksi Wordpress-julkaisujärjestelmään. Asiakas pääsee internet-pohjaisen hallintatyökalun avulla vaivattomasti päivittämään sivustonsa sisältöä. Kuvien, tekstien, valikkojen ja videoiden lisääminen sekä poistaminen onnistuu julkaisujärjestelmällä ilman erikoisosaamista.

Responsiivisuus

Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivusto on käyttäjäystävällinen ja toimiva kaikilla päätelaitteilla ja näytöillä, myös mobiilisti. Suuri osa netin käyttäjistä liikkuu sivustoilla tableteilla ja älypuhelimilla, minkä vuoksi sivustot kannattaakin nykyään suunnitella mobiilioptimoiduiksi. Responsiivisten sivustojen suunnittelussa kannattaa kääntyä asiantuntijan puoleen, joka osaa huomioida graafisen ilmeen ohella myös sivuston toiminnallisuuden eri laitteilla.

Hakukoneoptimointi

Kotisivut toteutetaan aina teknisesti hakukoneoptimoiduiksi. Näin ne sijoittuvat internetissä tehtävien sanahakujen tuloslistauksissa kärkisijoille. Hakukoneoptimoinnilla (search engine optimization eli SEO) pystytään lisäämään kotisivujen kävijämääriä. Hyvällä optimoinnilla parannetaan myös hakutuloksen houkuttelevuutta.

Hakukoneoptimointi on yksi tärkeimmistä kriteereistä, kun halutaan tehokkaasti toimivat kotisivut. Suomessa suosituin hakukone on ehdottomasti Google, mutta optimointi pätee samalla tavalla muihinkin palveluntarjoajiin. DevNet eCMS -julkaisujärjestelmä hoitaa suurimman osan teknisestä optimoinnista. Optimointituloksia voi itse parantaa sisältöjen suunnittelulla ja sivuston aktiivisella päivittämisellä.

Tarjoamme myös apua optimoinnin suorittamisessa.