Verkkokauppa

Yhä useampi hankinta tehdään nykyään internetin kautta. Modernien verkkokauppaohjelmistojen toteutuksissa on huomioitu muun muassa hakukoneoptimointi, helppokäyttöisyys ja monipuoliset maksutavat. Verkkokauppa on järkevä ja kustannustehokas ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat vaivatonta ja oman liiketoiminnan mukana kehittyvää palvelua. DevNet tarjoaa yrityksille verkkokaupan tarpeista ja luonteesta riippuen alustaksi joko kansainvälisesti suosittua PrestaShopia tai DevNetin omaa verkkokauppaa DevNet eShopia.

Verkkokaupan hyötyinä ovat erityisesti vuorokauden ympäri olevat aukioloajat. Tuotteita voidaan myös esitellä laajemmin ja tuotevalikoiman ylläpito on helppoa ilman kalliita liiketilakustannuksia. Verkkokauppaan voi lisäksi asettaa suosituksia, kuten yhteensopivia tai ostetuimpia tuotteita, tai vaikka tarjouksia.

PrestaShop

PrestaShop on yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista. PrestaShopin hyötyinä ovat muun muassa monipuolinen valikoima erilaisia moduuleja, joiden avulla verkkokauppaan saa mitä erilaisimpia teknisiä ominaisuuksia esimerkiksi tuotteiden esittämiseen, maksutapoihin tai vaikkapa asiakaskontaktointiin.

DevNet suunnittelee asiakkaalleen verkkokaupan graafisen ilmeen, asennukset ja teknisen toteutuksen.

DevNet eShop

DevNetin oma eShop sopii asiakkaille, jotka haluavat liittää verkkokaupan muihin järjestelmiin, esimerkiksi DevNet DevPro 3 -toiminnanohjausjärjestelmään. Tämä mahdollistaa reaaliaikaiset ja yhdenmukaiset tiedot varasto- ja tuotehallintajärjestelmien kanssa.

DevNet eShopin vahvuutena on jatkuva tuotekehitys, joka pitää huolen sähköisen kaupankäynnin ajantasaisuudesta ja toimintojen nykyaikaisuudesta. Verkkokaupan maksuosiossa on valmiina suorat linkitykset luottokuntaan ja kaikkiin verkkopankkeihin.