Verkkokauppa

Yhä useampi hankinta tehdään nykyään internetin kautta. Modernien verkkokauppaohjelmistojen toteutuksissa on huomioitu muun muassa hakukoneoptimointi, helppokäyttöisyys ja monipuoliset maksutavat. Verkkokauppa on järkevä ja kustannustehokas ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat vaivatonta ja oman liiketoiminnan mukana kehittyvää palvelua. DevNet tarjoaa yrityksille verkkokaupan alustaksi kansainvälisesti suosittua PrestaShopia.

Verkkokaupan hyötyinä ovat erityisesti vuorokauden ympäri olevat aukioloajat. Tuotteita voidaan myös esitellä laajemmin ja tuotevalikoiman ylläpito on helppoa ilman kalliita liiketilakustannuksia. Verkkokauppaan voi lisäksi asettaa suosituksia, kuten yhteensopivia tai ostetuimpia tuotteita, tai vaikka tarjouksia.

PrestaShop

PrestaShop on yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista. PrestaShopin hyötyinä ovat muun muassa monipuolinen valikoima erilaisia moduuleja, joiden avulla verkkokauppaan saa mitä erilaisimpia teknisiä ominaisuuksia esimerkiksi tuotteiden esittämiseen, maksutapoihin tai vaikkapa asiakaskontaktointiin.

DevNet suunnittelee asiakkaalleen verkkokaupan graafisen ilmeen, asennukset ja teknisen toteutuksen.