DevNet eFiles

Hallitse, jaa, varmuuskopioi ja synkronoi tiedostoja DevNet eFiles -ohjelmistolla. Pilvipalveluperiaatteen ansiosta tiedostot ovat aina mukana ja ajantasaisina. Verkkolevypalvelua voidaan käyttää kuten normaalia tietokoneeseen kytkettyä kiintolevyä. Tiedostot ovat tavalliseen tapaan tallennettavissa, avattavissa ja muokattavissa.

Sama verkkolevy voidaan ottaa yhtä aikaa käyttöön usealla eri tietokoneella. Verkkolevylle pystytään luomaan lukuisia kansioita ja määrittelemään käyttäjät, joilla on niihin joko täydet muokkausoikeudet tai vain pelkät lukuoikeudet. Rajaamalla oikeuksia palvelua  pystytään hyödyntämään turvallisesti tiedonsiirrossa.

Tiedostoja on mahdollista lähettää eFilesin kautta suoraan haluttuihin sähköpostiosoitteisiin. Tiedostoja voi julkaista webissä tietyin ehdoin, kuten esimerkiksi asettamalla salasana ja umpeutumispäivä tai rajoittamalla latausten määrää.

Tiedostot tallennetaan DevNetin luotettavaan laitetilaan. Kaikki tietoliikenne työasemien ja verkkolevypalvelimen välillä salataan SSL-tekniikalla.