Laske virtuaalipalvelimen hinta

CPU coret

Jokaisessa coressa on vähintään 2.26 GHz vCore-tehoa

Muisti

Muistimäärä minimissään 256 Mt

Levytila

RAID-10 levytilaa nopeilla levyillä

Hinta
/kk
Windows
Linux
Ei varmuuskopiointia
Varmuuskopiointi

Palvelinhotellit

DevNetin palvelinhotelli on monipuolinen ja vaivattomasti laajennettava ratkaisu tietojärjestelmien hallintaan. Tarjoamme raskaampien sovelluksien ja esimerkiksi verkkokauppojen alustoiksi virtuaalipalvelimia. Asiakkaillamme on mahdollisuus myös omiin palvelimiin sekä niiden sijoittamiseen DevNetin valvottuun laitetilaan.

Virtuaalipalvelimet

DevNetin virtuaalipalvelimet soveltuvat hyvin tavanomaista raskaampien kotisivujen sekä erilaisten tuotantosovelluksien, järjestelmätestausten ja toimistopalvelimien alustoiksi.

Virtuaalisoinnin etuna on kustannustehokkuus, joka perustuu fyysisen palvelinkoneen kapasiteetin jakamiseen itsenäisten käyttöjärjestelmien kesken. Asiakas maksaa vain osuudestaan ja saa ilman laitehankintoja webhotellia järeämmät puitteet tietojärjestelmilleen. Palvelimen jakamisesta huolimatta ratkaisun tietoturvallisuus on huippuluokkaa.

Asiakas hallinnoi virtuaalipalvelintaan omilla pääkäyttäjätunnuksillaan, joten sovellusten asentaminen ja päivittäminen onnistuu tarvittaessa ilman ulkopuolista apua.

Omat palvelimet ja DevNetin laitetilat

Järeitä tietojärjestelmiä varten on syytä asentaa oma palvelin tai useamman laitteen yhdistelmä. DevNet toimittaa asiakkailleen palvelinlaitteistoja avaimet käteen -periaatteella. Yritysten jo olemassa olevat palvelimet voidaan siirtää DevNetin teknisiin laitetiloihin.

Palvelimen sijoittaminen DevNetin valvottuihin laitetiloihin parantaa olennaisesti tietojärjestelmien turvallisuutta ja toimintavarmuutta. Tila on varustettu muun muassa sähköisellä seurantajärjestelmällä ja tuplavarmistetulla ilmastoinnilla. Laitetilojen palvelimille on huippunopea internet-yhteys, jonka tiedonsiirtokapasiteettia pystytään säätämään tarpeen mukaan. Palvelinlaitteiden ylläpidon voi antaa osittain tai kokonaan meidän hoidettavaksi.