Webhotellit

Yrityksen sähköpostit, kotisivut ja verkkopalvelut vaativat toimiakseen riittävästi kiintolevytilaa. Tarvittavat megatavut saat kätevästi käyttöösi vuokraamalla ne webhotellista. Levytilan vuokraaminen webhotellista mahdollistaa yrityksen omilla verkkotunnuksilla toimivat sähköpostit ja kotisivut.

DevNetin Premium ja Business Pro ovat erikokoisiin käyttötarpeisiin mitoitettuja valmiita webhotellipaketteja, jotka tekevät tietokantojen, kotisivujen ja sähköpostilaatikoiden hallinnan vaivattomaksi sekä turvalliseksi. 

Premium-webhotelli 13,50 €/kk TAI Business Pro -webhotelli 18,80 €/kk

Premium-webhotelli sisältää kymmenen gigatavua ja Business Pro 20 gigatavua levytilaa. Sähköposti- liikenteen hallinnointi onnistuu helposti TMMS-ohjelman avulla. Sähköposteihin saa vaivattomasti lisättyä ohjauksia tai esimerkiksi lomavastaajan.

  • sähköpostien hallintajärjestelmä, webmail, IMAP/POP
  • virus- ja roskapostisuodatus sähköposteille
  • rajoittamaton FTP-päivitysmahdollisuus
  • PHP5
  • MySQL-tietokanta
  • yhden domain-nimen tekninen ylläpito (DNS-palvelu, nimipalvelu)
  • postituslistat
  • kävijätilastointi.


Hintoihin lisätään alv. 24 %. Laskutuskausi webhotelleissa vähintään 4 kuukautta. Webhotelli ei sisällä domainia.

Tilaa webhotelli ja sähköpostit osoitteessa https://www.wmhost.com//tilauslomake.

Domain-palvelut

Asiakkaiden on mahdollista tilata pelkkiä domain-palveluita eli verkkotunnuksia. Varaus on hyvä tehdä silloin, kun verkkotunnus halutaan valmiiksi tulevaa käyttöä varten tai liitettäväksi webhotelliin.

Domainparkki

Kun varaat verkkotunnuksen myöhempää käyttöä varten, voi domainin varata parkkiin. Varaamme verkkotunnuksen puolestanne ja hoidamme nimipalvelinten teknisen ylläpidon.

Domainpointer

Jos yrityksen käytössä on oma palvelin tai verkkotunnus halutaan osoittaa webhotelliin, tulee domainille tällöin palveluksi domainpointer. Domainpointer-palvelussa verkkotunnus voidaan ohjata ulkopuoliselle palvelimelle, WMHostin webhotelliin joko samaan sivutilaan tai omaan alihakemistoon.