Ulkoistus ja laitteet

DevNetillä on pitkän linjan asiantuntemus laitetoimituksissa sekä järjestelmien valvonnassa. Ulkoistamisen onnistuminen edellyttää sujuvaa yhteistyötä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. DevNetin tinkimättömänä periaatteena on olla pitkäaikainen kumppani, joka kykenee tuottamaan laadukkaita ja luotettavia palvelukokonaisuuksia asiakkailleen.

Ulkoistuspalvelumme ovat pääsääntöisesti ennakoivia. Monet asiakkaamme ovat todenneet toimintatavan tehokkaaksi ja edulliseksi pitkällä aikavälillä. Ennakoimalla työntekijän ei esimerkiksi tarvitse olla päivääkään ilman toimivaa tietokonetta.

Startti-kartoituksessa DevNetin asiantuntija selvittää yrityksen tietojärjestelmien pullonkaulat ja riskit. Tästä laadimme tilanneanalyysin sekä mahdolliset ongelmakohdat ja niiden korjausehdotukset.

Ulkoistuspalvelu.fi-verkkopalvelu

Tarjoamme ulkoistussopimusasiakkaillemme ulkoistuspalvelu.fi-verkkopalvelun, jonka avulla asiakkaamme pystyvät seuraamaan oman laitteisto- ja ohjelmistoinfrastruktuurinsa tilaa ja siihen liittyviä toimeksiantoja. Verkkopalvelun avulla on helppoa ja vaivatonta hakea raportit tehdyistä töistä, seurata omaa laitekantaa sekä hakea yhteenvetoraportti yrityksen it-infrastruktuurista. Verkkopalvelun kautta voidaan jättää myös palvelupyyntö DevNet Oy:lle.

Tunnuksien saanti järjestelmään onnistuu helpoiten DevNet Oy:n yritysmyynnin kautta tai ulkoistuspalveluiden palvelupäälliköltä, Janipekka Heinolta.

Yritysmyynti
puh. 010 422 1310

yritysmyynti@devnet.fi
Ulkoistuspalvelut, Janipekka Heino
puh. 010 422 1312

etunimi.sukunimi@devnet.fi

Palveluun kirjautuminen onnistuu käyttäjätunnuksen ja salasanan luomisen jälkeen osoitteessa www.ulkoistuspalvelu.fi.

Tunnusten tilaaminen

Voit tilata järjestelmään tunnukset myös alla olevaa lomaketta käyttämällä. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä.
Huomioithan, että *-merkillä merkityt kohdat ovat pakollisia.