DevNet Backup

Liiketoiminnan kannalta tärkeät tiedostot kannattaa varmuuskopioida luotettavalla tavalla. DevNet Backup on vaivaton tapa huolehtia työasemille ja palvelimille tallennettujen tiedostojen varmuuskopioinneista. Palvelu perustuu ohjelmistoon, joka tallentaa työpäivän aikana luodut ja muokatut tiedostot automaattisesti DevNetin varmuuskopiointipalvelimille. Sieltä ne kahdennetaan vielä erillisiin varmistusjärjestelmiin. Toiminto voidaan ajastaa tapahtuvaksi säännöllisesti esimerkiksi kerran vuorokaudessa.

Paikkaan sitoutumatonta

Varmuuskopiointi ja tiedostojen palautus toimivat kaikkialla maailmassa missä vain on internet-yhteys käytettävissä. Varastetun, hajonneen tai tuhoutuneen tietokoneen tiedostot saadaan ohjelmiston avulla nopeasti takaisin. Tähän tarvitaan ainoastaan uusi tietokone, jolle varmuuskopiointiohjelmisto asennetaan. Latauksen jälkeen tiedostojen palauttamisen voi aloittaa kirjautumalla palveluun henkilökohtaisella käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Ilmainen etätuki

DevNet Backup -palveluun sisältyy ilmainen etätuki. Se auttaa teknisissä ongelmissa ja antaa vastauksia ohjelmiston käyttöä koskeviin kysymyksiin. Etätuki perustuu ohjelmaan, jolla DevNetin HelpDeskin asiantuntijat ottavat internetin kautta yhteyden asiakkaan tietokoneeseen. He pystyvät tarkastelemaan työpöytänäkymää sekä hallitsemaan näppäimistön ja hiiren toimintoja. Asiakkaan tarvitsee pulmatilanteessa kääntyä vain yhteyshenkilönsä puoleen, joka selvittää ja ratkaisee tapauksen etäyhteyden kautta nopeasti ja luotettavasti.