KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna konesalistamme.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa tai toiminnanohjausjärjestelmän ohjaamaan yritystä. Lisäksi toteutamme hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

BE Group uudisti työajanseurannan ja selkeytti käytäntöjä

BE Group on johtava teräksen, erikoisteräksen, ruostumattoman teräksen sekä alumiinin kauppaan ja tuotantopalveluihin erikoistunut yritys. BE Group uudisti työajanseurannan vaiheittain ja laajensi työajanseurannan koko henkilöstölle.

DevNet toimittaa BE Groupille laajan työajanseurannan ja se otetaan käyttöön pääkonttorilla sekä kolmella eri tuotantolaitoksella eri paikkakunnilla.

BE Group

Työajanseurannalla ratkaistiin

  • Vaativa työajanseuranta
  • Mobiilileimaus
  • Leimauskorjaus
  • Integraatiot
  • Palkkaintegraatio

”Uudistuksessa lähdettiin liikkeelle työajanseurannan yhdenmukaistamisesta sekä vanhojen käytäntöjen rajaamisesta pois. Työajanseuranta haluttiin käyttöön kaikille työntekijöille – myös myyntihenkilöstölle liikkuvan työn takia”
– BE Group

 

BE Groupilla on pääkonttori sekä kolme tuotantolaitosta Suomessa eri paikkakunnilla. Työajanseurannan uudistuksessa lähdettiin liikkeelle työajanseurannan yhdenmukaistamisesta ja vanhojen käytäntöjen rajaamisesta pois. Työajanseuranta haluttiin käyttöön kaikille työntekijöille – myös myyntihenkilöstölle, joka liikkuvan työn vuoksi tekee leimaukset mobiilisti. Sekä leimauskorjauksen että palkkaintegraation avulla työmäärää kevennettiin pääkäyttäjiltä ja palkanlaskennassa.

Ratkaisu

Projektin ensimmäisessä vaiheessa toimitettiin pääkonttorille kaksi työajanseurantapäätettä ja työajanseuranta otettiin käyttöön toimistoympäristössä. Käyttöön otettiin Promid-työajanseuranta, mobiilileimaus ja leimausten korjaus. Seuraavassa vaiheessa työajanseurannan piiriin otettiin myynnistä vastaavat henkilöt. Projektin viimeisessä vaiheessa työajanseuranta uudistettiin kolmella tuotantolaitoksella. Samalla työajanseuranta integroidaan palkanlaskentaan, jonka jälkeen kaikki palkka-aineistot saadaan suoraan Promidista.

IT-tuen pitää tuottaa eikä kuluttaa
IT-tuen pitää tuottaa eikä kuluttaa

IT:n rooli ja siten kustannukset ovat viime vuosina kasvaneet merkittävästi.
IT:n avulla luodaan kilpailuetua, mutta kustannukset voi silti pitää kurissa.

Turvanetti
Turvanetti - palomuurilla suojattu internet

Tarjoamme Turvanettiä, jossa koko internetliikenne reititetään suljetun verkon kautta suoraan konesaliimme.

previous arrow
next arrow

 

Tarvitseeko yrityksesi työajanseurantaa?

    Toivon saavani lisätietoa seuraavista:

    KonesalipalvelutPromid työajanseurantaIT-tukiDevPro toiminnanohjausKotisivutSähköposti ja webhotelli