KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Valtapinnoite Oy löytyy ja palvelee verkossa kaikilla päätelaitteilla

Valtapinnoite Oy on lahtelainen vesikattojen ja vesieristyksien kokenut asiantuntija. Keskeisimmät palvelukohteet ovat: vedeneristys-, maalaus- ja rakennusalantyöt. Valtapinnoite haluaa ansaita asiakkaan luottamuksen perusteellisella asiantuntemuksellaan sekä ammattitaidolla ja luotettavalla toiminnalla.

”Käyttöönotto ja julkaisu sujui moitteettomasti.”

Tarve

Vanha sivusto oli toteutettu WordPress-julkaisujärjestelmällä. Sivustoa ei oltu päivitetty pitkään aikaan, koska sen hallinta oli monimutkainen. Sivuston perusasettelu ja ulkoasu vaativat myös isomman remontin ja modernisoinnin. Vanha sivusto oli sisällöltään ja rakenteeltaan laaja, mutta ei jäsennelty. Sivusto tuottikin vain harvakseltaan yhteydenottoja, ei löytynyt hakukoneista, eikä toiminut optimaalisesti mobiililaitteissa.
Uudistuksen tavoitteena oli tehdä sivusta paremmin myyvä ja hakukonelöydettävä. Toteutettavan sivuston tuli olla helppo ja miellyttävät käyttää selaimesta tai laitteesta riippumatta.

Ratkaisu

Uusien kotisivujen visuaalinen ilme toteutettiin yrityksen ilmeen mukaisesti. Sivuston sisältöä ja yrityksen vahvuuksia rikastettiin ja jäsenneltiin. Fokuksena oli saada sisältö toimimaan sivuilla ja myös hakukoneissa
Uusi sivusto toteutettiin responsiiviseksi niin, että käyttö toimii saumattomasti kaikilla päätelaitteilla.
Kaikille päätelaitteille mukautuvia responsiivisia kotisivuja on asiakkaamme helppo itseylläpitää Wordpres-julkaisujärjestelmän avulla.

Avaa sivusto

Projektissa käytettyjä palveluita

Olisiko aika uudistaa kotisivut?

    Toivon saavani lisätietoa seuraavista:

    KonesalipalvelutPromid työajanseurantaIT-tukiDevPro toiminnanohjausKotisivutSähköposti ja webhotelli