KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Käännöstoimisto East-West Idea

Käännöstoimiston toiminnanohjausjärjestelmällä korvattiin lukuisat excelit ja eri ohjelmat

Käännös- ja tulkkauspalveluita jo 30 vuoden ajan tarjonneen East-West Idean Andrei Tsinovski lähestyi DevNetiä ideana toteuttaa käännösalalle sopiva toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä suunniteltiin tarkasti yhdessä asiakkaan kanssa.

DevPron avulla hallinnollisten töiden määrä väheni 80% ja aikaa jää enemmän käännös- ja tulkkaustyöhön.
– Andrei Tsinovski, yrittäjä, East-West Idea

Tarve

East-West Idealla oli käytössään eri ohjelmia ja exceleitä, joilla yritys laski mm. tarjouksia loppuasiakkailleen ja käännöspalkkioita kääntäjilleen. Monimutkaisen ja paljon aikaa vaativien manuaalisten laskelmien tilalle kaivattiin yhtä järjestelmää, joka huolehtisi ja ohjaisi käyttäjää intuitiivisesti. Myös asiakkaille haluttiin kirjautumismahdollisuus tarjouspyyntöjä ja aineiston jättämistä varten.

 

Ratkaisu

DevPro-toiminnanohjausjärjestelmällä korvattiin aikaisemmin käytössä olleet vanhentuneet ohjelmistot ja exceleillä tehtävät laskennat. Hallinnollisten töiden osuus väheni käännöstoimistolla valtavasti. Nyt East-West Idealla on käytössä yksi selainpohjainen järjestelmä, ja yrittäjällä on mahdollista paikasta ja ajasta riippumatta huolehtia helposti laskutuksesta, tarjousten laskennasta ja palkkioiden maksatuksesta.

Jätä meille yhteydenottopyyntö

  Toivon saavani lisätietoa seuraavista:

  KonesalipalvelutPromid työajanseurantaIT-tukiDevPro toiminnanohjausKotisivutSähköposti ja webhotelli

  yhteyshenkilö

  Eeva Rydberg

  yhteyshenkilö

  Petja Aaltoluoto