KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Palsatech Oy kasvaa ja esittelee palveluitaan verkossa

Palsatech Oy on suomalainen yhtiö, joka kehittää innovatiivisia ratkaisuja malminetsinnän, kaivostoiminnan ja infrarakentamisen tarpeisiin. Kotisivu-uudistuksen tavoitteena oli tuoda laaja palvelutarjonta asiakkaiden nähtäville.

IT-tuki

39 €/käyttäjä/kk

Kampanja: kaikki palvelusopimuksen perusmaksut 3 kk veloituksetta.

  • Työaseman valvonnan ja täyden ylläpidon
  • Etänä tehdyt työtunnit kuuluvat palvelun hintaan
  • F-Secure virustorjunta ja Microsoft 365 yrityssähköposti
TILAA

Tarve

Palsatech Oy:n vanha sivusto oli toteutettu julkaisujärjestelmällä, joka oli kankea käyttää ja sivuston päivittäminen oli tämän vuoksi jäänyt. Perusasettelu ja ulkoasu oli yrityksen graafisenilmeen mukainen, joten sitä ei tarvinnut muuttaa. Sivuston rakenne oli monimutkainen, joka toi harvakseltaan yhteydenottoja. Sivusto ei myöskään toiminut optimaalisesti mobiililaitteissa. Uudistuksen tavoitteena oli luoda laajaa palvelutarjontaa esittelevä sivusto, sekä toteuttaa sivusto niin että sitä voi selaimesta tai laitteesta riippumatta käyttää helposti ja miellyttävästi.

Ratkaisu

Suunnittelimme ja toteutimme Palsatechille modernit sivut, joilta palvelut löytyvät helposti. Uusi sivusto toteutettiin responsiiviseksi niin, että käyttö toimii saumattomasti kaikilla päätelaitteilla. Vanhalta sivustolta säilytettiin yleinen raikkaus ja ilmavuus.
Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, joten kaikki sisältö on täysin asiakkaan hallittavissa. Räätälöimme sisältöjen päivitystä varten valmiita muotoiluvaihtoehtoja. Lisäksi upotimme sivustolle ulkoisen sosiaalisen median syötteet.

Yhteistyö Palsatechin kanssa jatkuu ja asiakkaalle mielenrauhan takaa WordPress-ylläpito.

Avaa sivusto

Projektissa käytettyjä palveluita

Olisiko aika uudistaa kotisivut?

    Toivon saavani lisätietoa seuraavista:

    KonesalipalvelutPromid työajanseurantaIT-tukiDevPro toiminnanohjausKotisivutSähköposti ja webhotelli