KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Heinolan lukio tiedottaa ja kertoo toiminnastaan verkossa

Heinolan lukio on perinteinen, mutta elinvoimainen ja ajassa kiinni oleva lukio. Yli 200 opiskelijaan lukiossa voi opiskella pakollisten aineiden lisäksi kiinnostuksen mukaan niin tieteiden kuin taiteidenkin parissa.

”Kotisivu-uudistuksemme tavoitteena oli ajanmukaistaa sivujen ilmettä ja selkiyttää sivujen rakennetta käyttäjäystävällisemmäksi. Lisäksi halusimme helpottaa sivujen ylläpitoa. Nämä tavoitteet toteutuivat. Uudet kotisivut ovat osoittautuneet toimiviksi, myös mobiililaitteilla käytettäessä. Siirtyminen uusiin kotisivuihin sujui joustavasti asettamastamme haastavasta aikataulutavoitteesta huolimatta.”

Tarve

Heinolan lukion sivu-uudistuksen ykköstavoite oli sivuston selkeyttäminen. Lisäksi sivusto haluttiin päivittää vastaamaan EU:n saavutettavuuskriteerejä. Vanhan sivusto julkaisujärjestelmä oli myös turhan monimutkainen käyttää, joten siihenkin toivottiin helpotusta.

Ratkaisu

Kotisivu-uudistuksen myötä Heinolan lukion tarjoamat palvelut ovat nyt selkeitä hahmottaa ja lukion vahvuudet tulevat hyvin esiin. Uusi visuaalisesti pehmeä sävyinen sivusto on suunniteltu käyttäjäpolut huomioiden ja mobiilikäyttö edellä.

Sivusto rakennettiin WordPress-julkaisujärjestelmän päälle, joten kaikki sisältö on täysin asiakkaan hallittavissa. Lisäksi upotimme sivustolle ulkoisen sosiaalisen median syötteet.

Projektissa käytettyjä palveluita

Olisiko aika uudistaa kotisivut?

    Toivon saavani lisätietoa seuraavista:

    KonesalipalvelutPromid työajanseurantaIT-tukiDevPro toiminnanohjausKotisivutSähköposti ja webhotelli