KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Avoin hakemus

Haluamme kuulla sinusta!

Haemme jatkuvasti lisää osaajia joukkoomme! Jätä meille avoin hakemus, jos sinulle sopivaa työpaikkaa ei juuri nyt löydy avoimista työpaikoistamme. Kerro hakemuksellasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut DevNetillä. Jätä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella!

Mitä enemmän kerrot itsestäsi ja työtehtävätoiveistasi, sitä paremmin pystymme arvioimaan soveltuvuuttasi avoimeen tehtävään. Olemme sinuun yhteydessä, jos sinua kiinnostavia tehtäviä avautuu.

DevNetillä on tekemisen meininki
Monipuolisen tuote- ja palveluvalikoimamme ansiosta DevNetillä riittää mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden ansioista oma osaaminen karttuu samalla kun pääset osallistumaan tuote- ja palvelukehitykseen. DevNetin konesalissa on reipas asiakasmäärä, joka takaa työt pitkäksi aikaa.

Työ DevNetillä on vaihtelevaa ja mielenkiintoista – jokainen päivä on hyvällä tavalla hieman erilainen
Työtehtävät ovat roolista riippuen mm. koodausta, asennustöitä, asiakaspalvelua ja järjestelmien ylläpitoa. Kehitämme palveluita ja toimintatapoja jatkuvasti parantaaksemme asiakaskokemusta. Haluatko olla mukana rakentamassa parasta IT-palvelukumppania?

Tätä kaikkea on DevNet
Vapaus ja vaikuttaminen, läpinäkyvyys ja viihtyvyys. IT-ala on jatkuvasti kehittyvä ja siitä syystä olemme ikuisessa muutoksessa. DevNetillä on vapaus vaikuttaa eri ratkaisuihin ja antaa kehitysideoita.
DevNetillä ilmapiiri on välitön ja rento, ja työ tehdään positiviisella asenteella. Tiimityössä pääset oppimaan uusia asioita joka päivä. Tehtävät ovat dynaamisia ja kiinnostavia, joten kyllästyminen on lähes mahdotonta!

 

Jätä avoin hakemus

    Hakemus:
    CV: