KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Full Stack -sovelluskehittäjä

Etsimme Full Stack -sovelluskehittäjää täydentämään koodaustiimiämme. Pidät ripeästä työtahdista ja pysyt mukana nopeasti muuttuvien projektien aikatauluissa. Et varmasti kyllästy seurassamme tai jos kyllästyt, voit olla myös välillä etänä.

Ketä etsimme?
Yrityksemme kasvaessa, etsimme jo vähän kokemusta omaavaa Full Stack -sovelluskehittäjää. Työskentelykieliä ovat mm. PHP, MySQL, moderni HTML, CSS, JavaScript/jQuery ja Git. Asiakkainamme on sekä pieniä, että suuria organisaatioita ja työtehtävät ovat hyvin vaihtelevia, joten halutessasi oppimista ja haasteita riittää varmasti pitkäksi aikaa.

Sinun ei tarvitse olla kaiken nähnyt konkari, koska uskomme, että motivoitunut, aidosti kiinnostunut ja lahjakas koodari oppii tarvittaessa helposti kielen kuin kielen.

Toivomme, että

 • sinulla on jonkin verran kokemusta webbikehittämisestä
 • osaat ottaa vastuuta niin omasta työstäsi kuin projektien lopputuloksestakin
 • innostut haasteista, käärit hihat ja alat muun tiimin kanssa ratkaisemaan niitä
 • olet vahva tiimipelaaja, mutta myös itsenäinen työskentely on sinulle luontevaa.

Tarjoamme sinulle

 • rennon ja mukavan työyhteisön ja -ilmapiirin
 • kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittää osaamista ja edetä uralla
 • limukaappi (kyllä, sisältää myös Batteryä), Fruitbox-hedelmäkori ja Jura-kahvikoneen makoisat espressot tai cappuccinot
 • työsuhde-etuina liikuntasetelit, kattava työterveyshuolto ja Datatronic-tietokonemyymälämme tuotteet henkilökuntahintaan.

Mikäli monipuoliset projektit, mukava tiimi ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi herätti mielenkiintosi, lähetäthän meille työhakemuksen ja CV:n, josta selviää työkokemuksesi, hallitsemasi tekniikat ja palkkatoive.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@devnet.fi otsikolla ”Full Stack -sovelluskehittäjä”. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä:
Teemu Korkiakangas
p. 050 501 8287
teemu.korkiakangas@devnet.fi

DevNet Oy

DevNet Oy on yritysten IT-ratkaisujen ammattilainen. Tarjoamme asiakkaillemme IT-tukipalvelut, työajanseurantaohjelmistoa, toiminnanohjausjärjestelmiä sekä konesalipalveluita. Konesalipalvelut sisältävät mm sähköposti- ja webhotellipalvelut, palvelinratkaisut sekä pilvipalvelut. Lisäksi toteutamme asiakkaillemme kotisivut ja verkkokaupat. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme yrityksen kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta.

devnet.fi

Hae meille!

  Hakemus:
  CV: