KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin.

DevNetiltä saat työajanseurantajärjestelmän tulkitsemaan haastavia työaikamalleja sekä helpottamaan TES-laskentaa.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen.

Etsimme projektipäällikköä

Oletko projektinhallinnan ammattilainen ja kaipaat uudenlaista haastetta urallesi? Miltä kuulostaisi tilaisuus tulla projektipäälliköksi tiimiin, joka toteuttaa yhtä Suomen nopeimmin kasvavaa työajanseurantajärjestelmää. Asiakkaitamme ovat julkiset organisaatiot ja yksityisen puolen yritykset.
Meillä projektipäällikkö työskentelee tiiviisti asiakkaidemme kanssa ja on mukana jo projektin valmistelussa, joten pääset vaikuttamaan projektikokonaisuuden suunnitteluun hyvin varhaisessa vaiheessa. Projektipäällikkö vastaa projektista koko sen elinkaaren ajan valmisteluvaiheesta käyttöönottoon. Projektien arkirutiinit laskutuksesta ja raportoinnista lähtien hoituvat luontevasti ja huolehdit niiden myötä taloudellisten tavoitteiden täyttymisestä.

Toimit osana tiimiä, joka vastaa toimintamallien ja järjestelmän kehittämisestä sekä järjestelmän tuen ja ylläpidon toteuttamisesta.

Mitä toivomme sinulta?

 • Sinulla on positiivinen asenne, paineensietokykyä ja periksiantamattomuutta. Olet kaiken kaikkiaan mukava tyyppi ja sinulla on positiivinen pilke silmäkulmassa!
 • Tehtävässä menestyminen edellyttää projektityötaitoja ja käytännön kokemusta. Olet jämäkkä asioiden edistäjä, toimeenpanija ja pidät langat käsissäsi tarvittaessa useammankin projektinosalta. Siedät keskeneräisyyttä, mutta olet valmis proaktiivisesti parantamaan toimintaa.
 • Olet valmis paneutumaan myös teknisiin vaatimuksiin.
 • Valmiutta esiintymään ja viestimään suurille joukoille ihmisiä.
 • Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.
 • Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta työehtosopimusten tulkinnasta.

Tarjoamme sinulle

 • Rennon ja mukavan työyhteisön ja -ilmapiirin.
 • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittää osaamista ja edetä uralla.
 • Monipuoliset, haastavat ja vaihtelevat työtehtävät.
 • Työsuhde-etuina liikuntasetelit, virvokkeet, kattava työterveyshuolto ja Datatronic-tietokonemyymälämme tuotteet henkilökuntahintaan.
 • Hyödynnämme työskentelyssämme toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimallia. Voit siis työskennellä osan viikosta etänä.

Kiinnostuitko?
Mikäli monipuoliset projektit, mukava tiimi ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi herätti mielenkiintosi, lähetä hakemuksesi meille viimeistään 31.3.2023 mennessä osoitteeseen rekry@devnet.fi otsikolla ”Projektipäällikkö”.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja etenemme rekryprossessissa sopivan henkilön löydettyämme, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian.
Uskomme, että persoona ja asenne ratkaisevat! Emme tarvitse viimeisen päälle viilattua CV:tä, riittää kun kerrot lyhyesti työkokemuksestasi ja hallitsemasi tekniikat.

Palkkaus
Tehtävästä maksettava kuukausipalkka on 3200-3400 euroa.

Lisätietoja tehtävästä
Jos sinulle tulee mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Teemu Korkiakangas vastaa niihin mielellään.
Teemun yhteystiedot: teemu.korkiakangas@devnet.fi ja puhelinnumero 050 501 8287.

DevNet Oy
DevNet Oy on yritysten IT-ratkaisujen ammattilainen. Tarjoamme asiakkaillemme IT-tukipalvelut, työajanseurantaohjelmistoa, toiminnanohjausjärjestelmiä sekä konesalipalveluita. Konesalipalvelut sisältävät mm sähköposti- ja webhotellipalvelut, palvelinratkaisut sekä pilvipalvelut. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme yrityksen kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta.
devnet.fi

Jätä hakemus

  Hakemus:

  CV: