KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Työharjoittelu DevNetillä

Tarjoamme opiskelijoille tilaisuuden tutustua erilaisiin IT-alan työtehtäviin. Työharjoittelijana pääset heti mukaan tekemään kiinnostavia ja todellisia projekteja. Monipuolisen tiimin yhteishenki on hyvä ja harjoittelijana pääset mukaan kiinnostaviin projekteihin.

Harjoittelupaikkoja yrityksessämme mm.:

  • koodausharjoittelija
  • konesalipalveluiden asiakaspalvelua
  • taloushallinnon harjoittelija
  • konsernimme kivijalkamyymälässä koneiden korjausta

Et varmasti kyllästy seurassamme!

Harjoittelu on palkaton, mutta edistyneimmillä harjoittelijalla on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan yrityksessämme.

Hakeminen
Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekry@devnet.fi. Kerro hakemuksessa vahvuuksistasi, toivotusta kestosta ja harjoittelun ajankohta.

Hae meille!

    Hakemus:
    CV: