Avoimet työpaikat

DevNet Oy on vuonna 2005 perustettu yritysten IT-ratkaisujen asiantuntijatalo. Olemme toimineet Lahdessa jo kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on ollut vuodesta 2014 toimipiste Jyväskylässä. Olemme tehneet kasvua Jyväskylän talousalueella aktiivisen myynnin ja vuoden 2016 alussa tekemämme yrityskaupan ansiosta, kun DevNet Oy:n konserni laajentui Bowsville Oy:n osaavalla henkilökunnalla ja palveluilla. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito, intohimo ja mielenkiinto alan tuomiin mahdollisuuksiin.

 

Tekninen asiantuntija / IT-asentaja

DevNet Oy on yritysten IT-ratkaisujen ammattilainen. Olemme toimineet Lahdessa jo yli kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on toimipiste Jyväskylässä. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme yrityksen kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta.

Haetaan teknistä asiantuntijaa

DevNet hakee teknistä asiantuntijaa monipuolisiin IT-asennus- ja ylläpitotehtäviin. Työ on suurilta osin asiakaspalvelutyötä, joten hyvät sosiaaliset taidot ovat ehdoton edellytys. Odotamme sinulta jo jonkin verran työkokemusta alalta. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme:

 • Kokemusta työasemien asentamisesta ja ylläpidosta.
 • Kokemusta lähituesta ja etätuesta.
 • Windows-työasemakäyttöjärjestelmien vahvaa osaamista.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.
 • Hyvää osaamista tietoliikenneverkoista.
 • Hyvää osaamista Windows Server -ympäristöistä.
 • AD-käyttäjähallinnan osaamista.
 • VPN:n osaamista.
 • Tietoturvan ymmärtämistä.
 • Virtualisointiosaaminen katsotaan eduksi.
 • Linux-osaaminen katsotaan eduksi.
 • OSX-käyttöjärjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.
 • Ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme rennon ja mukavan työyhteisön, jolta saat apua ja tukea työssä. Työsuhteen laatu on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen rekry@devnet.fi mahdollisimman pian mutta viimeistään 16.11.2018.

Palkkaus: TES/palkkatoive.

Lisätietoja:

Ulkoistuspalveluiden päällikkö Janipekka Heino
janipekka.heino@devnet.fi
p. 044 771 8772.

 

Koodari

DevNet Oy on yritysten IT-ratkaisujen ammattilainen. Olemme toimineet Lahdessa jo kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on toimipiste Jyväskylässä. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme yrityksen kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta.

Etsimme rautaista sovelluskehittäjää täydentämään koodaustiimiämme. Voit olla vasta valmistunut tai urasi alkutaipaleella, meillä pääset eteenpäin vaativampiin projekteihin osaamisesi karttuessa. Odotamme osaamista moderneista websovelluskehitystekniikoista.  Työtehtäviin kuuluvat mm. kotisivujen ja verkkokauppojen toteuttaminen.

Edellytämme:

- Hyvä osaaminen: CSS, JavaScript, PHP, HTML5, jQuery, Ajax, MySQL
- Tehokasta työotetta.
- Positiivista asennetta.

Mitä saat meiltä?

- Rennon ja mukavan työyhteisön ja -ilmapiirin.
- Mielenkiintoisia työtehtäviä IT-alan näköalapaikalla.
- Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittää osaamista ja edetä uralla.

Tehtävän sijoituspaikka on Lahti. Hae heti, viimeistään 23.9. Paikka täytetään heti sopivan henkilön sattuessa kohdalle. Työsuhde on jatkuva. Palkkaus: TES.

Hae sovelluskehittäjän paikkaa lähettämällä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@devnet.fi.

Lisätietoja: projektipäällikkö Heidi Nora-Klemetti, heidi.nora-klemetti@devnet.fi / p. 044 705 9393