Avoimet työpaikat

DevNet Oy on vuonna 2005 perustettu yritysten IT-ratkaisujen asiantuntijatalo. Olemme toimineet Lahdessa jo kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on ollut vuodesta 2014 toimipiste Jyväskylässä. Olemme tehneet kasvua Jyväskylän talousalueella aktiivisen myynnin ja vuoden 2016 alussa tekemämme yrityskaupan ansiosta, kun DevNet Oy:n konserni laajentui Bowsville Oy:n osaavalla henkilökunnalla ja palveluilla. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito, intohimo ja mielenkiinto alan tuomiin mahdollisuuksiin.

 

Tekninen asiantuntija

DevNet Oy on yritysten IT-ratkaisujen ammattilainen. Olemme toimineet Lahdessa jo kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on toimipiste Jyväskylässä. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme yrityksen kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta.

Etsimme tekniseen asiakaspalveluumme rautaista ammattilaista täydentämään konesalitiimiämme. Pidät ripeästä työtahdista ja pysyt mukana myös silloin, kun asiakaspalvelussamme on kiirettä.

Edellytämme:

  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Teknistä perusosaamista laaja-alaisesti palvelin- ja verkkotekniikoista.
  • Hyvää työasemaohjelmistojen tuntemusta, Windows, MAC.

Tärkeimmät ominaisuudet etsimällämme henkilöllä on halu oppia uutta sekä rautaiset hermot. Työskentely asiakaspalvelussamme on välillä todella hektistä. Eduksi katsotaan harrastuneisuus alalla, erityisesti palvelin- ja verkkotekniikoissa. Linux-osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä saat meiltä?

  • Rennon ja mukavan työyhteisön ja -ilmapiirin.
  • Mielenkiintoisia työtehtäviä IT-alan näköalapaikalla.
  • Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittää osaamista ja edetä uralla.

Tehtävän sijoituspaikka on Lahti. Hae heti, viimeistään 10.4. Paikka täytetään heti sopivan henkilön sattuessa kohdalle. Työsuhde on jatkuva. Palkkaus: TES.

Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@devnet.fi.

Lisätietoja: konesalipalveluiden päällikkö Tero Pitkänen tero.pitkanen@devnet.fi / p. 044 768 5101.