Avoimet työpaikat

DevNet Oy on vuonna 2005 perustettu yritysten IT-ratkaisujen asiantuntijatalo. Olemme toimineet Lahdessa jo kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on ollut vuodesta 2014 toimipiste Jyväskylässä. Olemme tehneet kasvua Jyväskylän talousalueella aktiivisen myynnin ja vuoden 2016 alussa tekemämme yrityskaupan ansiosta, kun DevNet Oy:n konserni laajentui Bowsville Oy:n osaavalla henkilökunnalla ja palveluilla. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito, intohimo ja mielenkiinto alan tuomiin mahdollisuuksiin.

 

HelpDesk / Tekninen asiantuntija  

DevNet Oy on yritysten IT-ratkaisujen ammattilainen. Olemme toimineet Lahdessa jo yli kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on toimipiste Jyväskylässä. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme yrityksen kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta.

Haetaan teknistä asiantuntijaa

Etsimme tekniseen asiakaspalveluumme rautaista ammattilaista täydentämään konesalitiimiämme. Pidät ripeästä työtahdista ja pysyt mukana myös silloin, kun asiakaspalvelussamme on kiirettä. Työtehtäviin kuuluvat erilaiset hosting- ja konesalipalveluiden ongelmatilanteiden selvittely ja asiakaspalvelu.

Edellytämme:
- Teknistä perusosaamista palvelin- ja verkkotekniikoista.
- Perusosaaminen Linux-järjestelmistä.
- Hyvää työasemaohjelmistojen tuntemusta.

Tärkeimmät ominaisuudet etsimällämme henkilöllä on halu oppia uutta sekä rautaiset hermot. Työskentely asiakaspalvelussamme on välillä hektistä. Eduksi katsotaan harrastuneisuus alalla, erityisesti palvelin- ja verkkotekniikoissa. Sähköposti- ja nimipalvelintekniikoiden osaaminen katsotaan eduksi.

Mitä saat meiltä?

- Rennon ja mukavan työyhteisön ja -ilmapiirin.
- Mielenkiintoisia työtehtäviä IT-alan näköalapaikalla.
- Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittää osaamista ja edetä uralla.

Tehtävän sijoituspaikka on Lahti. Hae heti, viimeistään 23.9. Paikka täytetään heti sopivan henkilön sattuessa kohdalle. Työsuhde on jatkuva. Palkkaus: TES.

Hae paikkaa lähettämällä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@devnet.fi.

Lisätietoja: konesalipalveluiden päällikkö Arto Myllylä arto.myllylä@devnet.fi / p. 044 768 5102.

 

Koodari

DevNet Oy on yritysten IT-ratkaisujen ammattilainen. Olemme toimineet Lahdessa jo kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on toimipiste Jyväskylässä. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme yrityksen kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta.

Etsimme rautaista sovelluskehittäjää täydentämään koodaustiimiämme. Voit olla vasta valmistunut tai urasi alkutaipaleella, meillä pääset eteenpäin vaativampiin projekteihin osaamisesi karttuessa. Odotamme osaamista moderneista websovelluskehitystekniikoista.  Työtehtäviin kuuluvat mm. kotisivujen ja verkkokauppojen toteuttaminen.

Edellytämme:

- Hyvä osaaminen: CSS, JavaScript, PHP, HTML5, jQuery, Ajax, MySQL
- Tehokasta työotetta.
- Positiivista asennetta.

Mitä saat meiltä?

- Rennon ja mukavan työyhteisön ja -ilmapiirin.
- Mielenkiintoisia työtehtäviä IT-alan näköalapaikalla.
- Kasvavan yrityksen mahdollisuudet kehittää osaamista ja edetä uralla.

Tehtävän sijoituspaikka on Lahti. Hae heti, viimeistään 23.9. Paikka täytetään heti sopivan henkilön sattuessa kohdalle. Työsuhde on jatkuva. Palkkaus: TES.

Hae sovelluskehittäjän paikkaa lähettämällä hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen rekry@devnet.fi.

Lisätietoja: projektipäällikkö Heidi Nora-Klemetti, heidi.nora-klemetti@devnet.fi / p. 044 705 9393