Avoimet työpaikat

DevNet Oy on vuonna 2005 perustettu yritysten IT-ratkaisujen asiantuntijatalo. Olemme toimineet Lahdessa jo kymmenen vuotta palvellen tuhansia yrityksiä. Lisäksi meillä on ollut vuodesta 2014 toimipiste Jyväskylässä. Olemme tehneet kasvua Jyväskylän talousalueella aktiivisen myynnin ja vuoden 2016 alussa tekemämme yrityskaupan ansiosta, kun DevNet Oy:n konserni laajentui Bowsville Oy:n osaavalla henkilökunnalla ja palveluilla. Menestyksemme perustuu monipuoliseen osaamiseen, ja pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme kaikki tarpeelliset IT-palvelut saman katon alta. Vahvuuksiamme ovat ammattitaito, intohimo ja mielenkiinto alan tuomiin mahdollisuuksiin. 

Myyntipäällikkö

Oletko vahva B2B-myyjä ja ymmärrät myös tietokoneista jotain? DevNet etsii tuloshakuista, ahkeraa ja kehittyvää myyntipäällikköä myymään IT-alan tuotteita Päijät-Hämeen ja pääkaupunkiseudun PK-yrityksille. Valmiin asiakassalkun hoitamisen lisäksi tehtävänä on tehdä myös uusasiakashankintaa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus omien vahvuuksiesi mukaan päästä kehittämään DevNetin liiketoiminta-alueita.

TIETOA TYÖPAIKASTA
DevNet tarjoaa yli 30 työntekijän voimin laadukkaita IT-palveluja, kuten konesali- ja ulkoistuspalveluita. Toimipaikkamme ovat Lahdessa ja Jyväskylässä. Haku kohdistuu Lahteen.

Annamme käyttöösi hyvät myyntimateriaalit ja tarjoamme koulutusta sekä mahdollisuuden kehittyä vahvaksi IT-osaajaksi. Tarjoamme nuorekkaan ja viihtyisän työympäristön.

EDELLYTÄMME

  • Sinulla on vähintään 4 vuoden kokemus B2B-myyntityöstä
  • Olet tuloshakuinen ja aktiivinen
  • Sinulla on hyvät puhetaidot, ja osaat lukea tilanteita ja ihmisiä
  • Tunnet tietokonemaailmaa
  • Ajokortti on välttämätön.


HAKU
Lähetä hakemus ja CV PDF-muotoisena osoitteeseen rekry@devnet.fi otsikolla Myyntipäällikkö.

Haku päättyy 31.8.2017 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea!

Työ on kokopäivätyö ja toistaiseksi voimassa.

Palkkaus: pohjapalkka + provisio + bonukset
Palkkaukseen vaikuttaa osaaminen sekä tulokset.

Lisätietoja: Hans Govenius, talousjohtaja, hans.govenius@devnet.fi, p. 040 828 0669