KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

DevNetillä on pitkän linjan asiantuntemus laitetoimituksissa sekä järjestelmien valvonnassa. Meiltä saat laajat IT-laiteratkaisut, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme IT-tukea, jonka avulla saatte palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Tietokoneiden ja mobiililaitteiden tietoturva sekä palomuuri ja verkonvalvonta – opas yrityksen tietoturvan perusteisiin

Oppaan perusratkaisuilla hoidat tärkeimmät yrityksesi tietoturvahaasteet. Kokosimme tämän oppaan jonka ratkaisut voidaan toteuttaa useilla eri tavoilla ja hyvin erikokoisilla budjeteilla. Oppaassa käsitellään hyviä yritystason ratkaisuja kustannustehokkaaseen hintaan.

Oppaassa kerrotaan mm.
– Kuinka turvaat verkkosi palomuurilla ja valvot verkkoasi
– Miten turvaat tietokoneet sekä palvelimet laadukkailla tietoturvaratkaisuilla
– Mitä kannattaa huomioida mobiililaitteidesi tietoturvassa

Jätä yhteystietosi ja lataa opas!

TÄYTÄ LOMAKE JA LATAA OPAS