KIRJAUDU JÄRJESTELMIIN

DevPro toiminnanohjauksen, eTime ajanvarauksen ja Promid työajanseurannan kirjautumisohjeet saat asiakaspalvelusta.

Webhotellin hallintaan pääset cpanel.omadomain.fi

DevNet Oy tarjoaa kotimaisia ja tietoturvallisia pilvipalveluratkaisuja. Pilvipalveluidemme avulla tieto kulkee siellä missä sinäkin. Olipa kyseessä pikkuinen webhotelli tai järeä palvelin, saat sen meiltä oikein mitoitettuna – suoraan Lahesta!

DevNetiltä saat mobiilioptimoidut ja ajanmukaiset, hakukoneoptimoidut verkkosivut ja verkkokaupat. Toiminnanohjauksen avulla yhdistät yrityksen ydintoiminnot yhteen järjestelmään. Meillä on kokemusta satojen sovellusten tekemisestä.

Tarjoamme laajat IT-tukipalvelut, Turvanetin sekä laitehankinnat, joiden toimivuudesta pidämme huolen. Tarjoamme kiinteähintaista ja nykyaikaista IT-tukea, jonka avulla saat palvelua, huolenpitoa ja varmuutta.

Microsoft Teams videopalaverin järjestäminen

Digitalisaation kasvaessa työympäristöt muuttuvat nopealla vauhdilla. Työn sijainti vaihtelee ja työaika on epäsäännöllinen, jotka vaikuttavat totuttuun tapaan tehdä töitä. Etätyöt muuttavat merkittävästi työkulttuuria ja työtapoja, jolloin tehokkaiden työkalujen ja tietoturvan tarve korostuu.

Tässä artikkelissa näytämme kuinka helppoa Teams-videopalaverin järjestäminen on.

Tässä artikkelissa näytetään kuinka helppoa Microsoft Teams videopalaverin järjestäminen on Outlook-sähköpostiohjelmalla.

Tarvitset Microsoft Teamsia varten Office 365 -paketin, joka on joko sähköpostin kanssa tai ilman. Vaikka sähköposti ei olisi Office 365 -palvelussa, voidaan käyttöön silti ottaa Microsoft Teams.

1. Avaa Outlook ja mene kalenteriin. Luo tapaaminen Outlookin kalenterissa aivan kuten loisit normaalia kalenterimerkintää.

2. Kun tietokoneelle on asennettu Microsoft Teams, ilmestyy Outlookin kalenterityökaluun ”Teams-kokous” -nappi. Täytä osallistujat ja tapaamisen ajankohta normaalisti. Viestiosaan tulee valmis linkki, jolla jokainen osallistuja voi liittyä kokoukseen.

3. Kun tapaaminen on tulossa, avaa Outlook ja klikkaa linkki auki. Microsoft Teams toimii selaimella sekä omalla ohjelmalla. Vierailevan vierailijan ei tarvitse asentaa ohjelmaa, koska Teams toimii myös selaimella. Ohjelma voi kuitenkin toimia hiukan paremmin ja se voi sisältää enemmän ominaisuuksia kuin selainversio.

4. Tarkista vielä mikrofoni- ja kuulokeasetukset ennen kokoukseen liittymistä. Liity kokoukseen klikkaamalla ”Liity nyt”.

5. Videotapaaminen on päällä ja siihen voi osallistua muut myös linkillä. Voit jakaa omalta näytöltäsi esim. tietyn dokumentin. Muut osallistujat näkevät jaetun dokumentin realiaikaisesti. Voit antaa myös vierailijalle oikeuden jakaa esim. oman näytön tai yksittäisen ohjelman (esim. Microsoft Word).

Microsoft Teams lataus
https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-365/microsoft-teams/download-app

Microsoft Teams esittelyvideo

Ota yhteyttä ja kysy lisää Office 365 palveluista

    Toivon saavani lisätietoa seuraavista:

    KonesalipalvelutPromid työajanseurantaIT-tukiDevPro toiminnanohjausKotisivutSähköposti ja webhotelli